Da li je netko uspio povući novac sa Coinbase? • Ušao sam u kripto prije 8 mj ...verificirao se ...kupovao na coinbasi preko debitne kartice i nisam nikad povlačio...uzeo prije mjesec koji ltc prodao da bih vidio kako ide kad trebaš povlačiti keš...iskustva su mi loša odnosno 45 dana nije potvrđen taj bankovni račun tako da u biti ni ne možeš povući svoj novac i tko zna da li će biti i moguć ..Vidim i kod bitstampa verifikacija kasni danima i gotovo je nemoguća.
  Ako je ova razmjena ovako na niskim razinama efikasnosti kakvu nam to poruku šalju da živimo u neizvjesnosti i bez odgovora podrške. • Za Coinbase sam cuo samo najgore, no nisam osobno koristio, pa necu komentirati.
  Sto se Bitstampa tice, oni vec tjednima upozoravaju na povecan broj korisnika i da jednostavno ne stignu pregledati sve aplikacije u pristojnom vremenu. Prije par dana su rekli da imaju i po 100000 korisnika DNEVNO. A radi se o poslu gdje nemozes n abrzaka uzeti 100 studenata da rijese backlog.
  Jbg. kolicina ljudi je narasla u tako kratkom roku, da apsolutno SVI imaju problem.

  U najgorem slucaju pretvori taj LTC u BTC tamo na burzi i onda prodaj na bitcoin-mjenjacnica.hr (direktno ga posaljes tamo sa coinbase-a na adresu od mjenjacnice koju ti ovi ispisu prilikom prodaje).

  Neznam kaj da ti drugo kazem osim da si uletio u vjerojatno najgore moguce vrijeme. Kao da na Badnjak ides kupovati poklone za obitelj, familiju i prijatelje, i onda s ezalis kako je guzva po gradu i u shopping centrima 😃 • @magnat Jesi li im poslao support ticket i pitao zašto račun nije potvrđen? moguće da je bila neka banalna greška. Prije 45 dana nije bila tolika gužva i mogli su to riješiti. • Kontaktirao sam podršku Coinbase ništa od toga automatski odgovori i navode da pratim status coinbase.... i dalje moj nalog sepa nije stigao do moje banke. • @magnat

  ok samo da bude jasno, prvo si poslao sepa nalog na coinbase da povežeš račun i onda si poslao s coinbasea natrag na devizni?

  da bi mogao slati na svoj račun, moralo je sjesti njima. znači taj dio je prošao?

  ako kasni transfer prema tebi to je trenutno normalno. zbog gužve 😞 • Pratio sam upute da prvo sa Coinbase se ide na depozit sa malim iznosom od 5 do 20 eura i da u ispunjenom obrazcu sa njihovom adresom i swift to ide prema mojoj banci.To nije stiglo u moju banku.U banci to treba doći kao sepa izravno terecenje i to trebam potvrditi i uplatiti tek tada to ide nazad u coinbasu • @magnat
  Nešto si krivo shvatio. Kad ideš na verify account, odabereš sepa račun (ne kartice). Zatim popuniš SWIFT svoje banke, svoj IBAN i ime banke. Nakon tog koraka otvori ti se prozor gdje te upućuju da uplatiš određenu cifru na njihov račun kako bi potvrdilil da si to ti.

  https://imgur.com/a/WeITv • To sam napravio upisao sam swift i iban mog deviznog koji se naravno razlikuje od ibana za instant kupnju sa debitne kartice • @magnat

  I onda si im poslao novce koje oni nikad nisu dobili?Jesi li upisao reference number?

  @magnat je rekao u Da li je netko uspio povući novac sa Coinbase?:

  da u ispunjenom obrazcu sa njihovom adresom i swift to ide prema mojoj banci.

  Ti šalješ njima prvi put, a ne oni tebi.

  Kad zaprime tvoju uplatu, onda ti šalješ sam sebi natrag. • Gledam u postavkama RBA internet aplikacije nema sepa nalog koji bi onda ispunio.Da li će mi proći obični inozemni nalog kada navode da isključivo mora biti sepa?
  Gledam imam samo polje sepa izravno terecenje kojim se očekuje da ti nalog pristigne te ga potvrdis i vratiš. • @magnat je rekao u Da li je netko uspio povući novac sa Coinbase?:

  Gledam u postavkama RBA internet aplikacije nema sepa nalog koji bi onda ispunio.Da li će mi proći obični inozemni nalog kada navode da isključivo mora biti sepa?
  Gledam imam samo polje sepa izravno terecenje kojim se očekuje da ti nalog pristigne te ga potvrdis i vratiš.

  Ne znam kako je u RBA, ali u PBZ-u je to pod Plaćanje -> Doznaka • Dobar dan!
  Novi sam ovdje i pratim malo sta pisete. Ne kuzim kako preko mBankinga uplatiti SEPI novac jer mi ne odgovara IBAN
  Pa eto ako moze mala pomoc kako to odraditi ? • @antun_tunja ne možeš uplaćivati SEPA nalogom preko mBankinga, već preko internet bankarstva. Koliko znam ta opcija nije omogućena, bar ne onima koji su u PBZu. • Je li itko povlačio sa Coinbasea, a da je uplaćivao s devizne kartice(visa electron, Erste)? Nemam još to u planu napraviti, ali ako netko ima iskustva, čisto da znam što mogu očekivati i hoće li biti kakvih prepreka? Uplate su prošle bez problema, više njih. • @masakrist Tamo možeš povlačiti samo na račun u banci. Dakle računaj da ćeš ga morat kad, tad potvrdit.

  Također, preporučam da koristiš GDAX zbog manjih naknada.

  Pogledaj ovo:
  http://www.cryptobegin.com/kako-i-gdje-kupiti/


Prijavi se za objavu