ZClassic • web: http://zclassic.org/
  https://bitcointalk.org/index.php?topic=1671982.0
  https://coinmarketcap.com/currencies/zclassic/

  ZCash fork sa 2 razlike:

  1. 20% Founders Reward is removed.
  2. Slow start is removed (blocks start at 12.5 ZCL rewards per block).

  Sam po sebi nezanimljiv kao i bilo koja druga kopija, no ima foru zbog koje mu raste cijena. Naime, plan je da se od tog forka i od Bitcoina napravi jedan novi coin (Bitcoin Private). Praktički, tko ima 1 BTC i 1 ZCL, imat će 2 Bitcoin private-a.

  Naravno, kako je BTC pre skup za kupovanje, tako je ekipa navalila na Zclassic u nadi da će dobiti što više tog novog coina.

  Neznam za kada je najavljen fork (jučer je bio "to be announced") no ja pretpostavljam da je ovo skroz dobra prilika za zaradu. Siguran sam da kupovanje neće stati samo tako sve do fork-a.

  Više informacija na: https://www.reddit.com/r/ZClassic/

  I disklejmer. Mislim da su ovaj coin, a i novi koji bi trebao izrasti iz njega i BTC-a (Bitcoin private) najobičniji scam alati kako bi se pokupila lova naivcima, no isto tako mi se čini kao dobra prilika za zaradu jer bi zbog masovnog kupovanja cijena trebala ići gore sve dok se ne desi fork.

  Coin je i izvrsna prilika za nas minere. Ja ga mine-am i holdam a onda na dan forka, što prije sell off, jer vjerujem da će mu cijena pasti jako jako naglo u tom trenutku.

  Znači upozoreni ste, da nebi bilo, "Stjepane ti si reko..."

  Najobičniji junk na kojem se da zaraditi na račun špekulanata.

  Bacite se na čitanje i kupujte na vlastitu odgovornost. Ja ga osobno nisam kupio ni mrvicu....samo majnam! • 😊 hvala na tipu, bumo proucili • @stjepan

  Moguće je da će ovo biti nova fora za 2018. Forkaj BTC uz 1:1 swap s nekim propalim altocinom.

  Sad je zapravo cijena ZCLa futures cijena od BTCP forka.

  Inače već imamo temu za BTCP

  https://bitcoin-hrvatska.com/forum/topic/52/btcp-budući-btc-fork • Jel vec kruze infoi ko ce sve podrzat fork, koje burze? • Nisam ni tražio. Ja majnam i držim na burzi u slučaju ekstremnog pada cijene. Ako se to ne desi, ide u wallet na kompu tako da budem siguran da ću pokupiti novi coin.
  Al nebi bilo loše da neka od burzi objavi da će davati novi coin. Nebi se trbao zezati sa pc walletom. • Fenomenalan coin.
  Prije godinu dana: 387(mjesto) $7.802.849 $4,31
  Danas: 56(mjesto) $627.068.907 $203,07

  Ovoga kupujem čim mi stignu novci na mjenjačnicu. • Ekstremno špekulantski koin. Budi spreman na VELIK pad nakon što se aktivira fork. • @stjepan toga se i ja bojim. a sad pada jer je objava datuma opet odgođena. support je na 880 i 500. nadam se da nece past na 500 • Mi nemamo neki poseban ulog osim struje koju troši rig, no to se isplatilo već odavno takoda nemožemo u minus. Ako se BTC upristoji (kretanje njegove cijene) mislim da će ovome narast cijena jednom kad se dozna datum forka. • @exxo To je normalno.
  Kod Waltona se svi razočarali s AMA-om na telegramu (ili discordu) i počeli pordavat, a ekipica se nakrcala i za čas skočilo s 60k na 200k.

  Kad je LISK odgodio rebranding isto hrpa krenula prodavat a drugi jedva dočekali da uskoče u vlak.

  Nestrpljivi - - - > Strpljivi 🙂 • Sad mi je pala na pamet još jedna stvar. Skroz je moguće da će ovi otezati sa fork-om sve dok se Bitcoin ne dogovori sam sa sobom vezano uz cijenu tako da i oni (onaj tko organizira sve to) mogu pokupiti veću zaradu. • ma ko da mi nije dosta bilo cijele drame s nxtom za koji jos nisam dobio ignis na bittrexu, idem idiot kupit zcl za 130 dolara. ko mi kriv • Neznam koliko ti se žuri, ali mislim da su sada svi u crvenom zbog cijenem BTC-a. Poprilično sam siguran da će ovaj isplivati visoko gore u plusu. • @exxo je rekao u ZClassic:

  ma ko da mi nije dosta bilo cijele drame s nxtom za koji jos nisam dobio ignis na bittrexu, idem idiot kupit zcl za 130 dolara. ko mi kriv

  Pa od svih divljih BTC forkova, ovaj ima najbolji lineup developera. Nema preminea.

  Pogledaj samo BTC Gold ili Diamond. Ako oni drže ove cijene, onda će ovaj vrijediti barem isto kao oni. • Ja ovo uopće ne radim zbog samog Bitcoin Private-a već zbog povečanja cijene ZClassic-a u vrijeme kad se približi fork. • @stjepan
  Zclassic je zapravo futures BTC privatea.
  Razmišljam da prodam veći dio malo prije forka, čisto da ne moram jurit s walleta na mjenjačnicu i prodavati ZCL.
  On će bit skoro beskoristan jer se razvoj službeno neće zaustavit, ali praktički hoće. • Da, upravo to. I ja se lomim oko: "prodajem nešto prije" ili "čekam do zadnjeg trenutka, šaljem na mjenjačnicu i onda prodajem". Dali da pokupim što se pokupiti da na Zclassicu ili da se "kockam" i čekam fork, pa da popušim dobar dio zarade na Zclassic-u ali zato dobijem eto "besplatni" Bitcoin Private.
  Možda bi i bilo ovo drugo, kad bih vjerovao u njega, no povjerenjam imam kao i u bilo koji drugi "meh" altcoin pa ono...neznam ni sam.... • Znamo i datum hard fork-a:

  hard fork date is 28.2.2018

  Sada je jedino pitanje hoce li koja alt burza podrzati fork ili ce se u vrijeme forka coin morati drzati u vlastitom wallet-u kako bi se dobio "bitcoin private" • s obzirom na nexus i ignis bittrex ih mozda da do sljedeceg bozica • Izgleda da je bull run krenuo. Očekujem da će biti određenih nivoa na kojima će se određeni veći igrači prazniti, ali do kraja mjeseca bi cijena mogla biti vrlo zanimljiva....


Prijavi se za objavu