Bitcoin Hrvatska Logo
    • Kategorije
    • Posljednje
    • Tagovi
    • Popularno
    • Korisnici
    • Grupe
    • Pretraga
    • Bitcoin Hrvatska portal
    • Registracija
    • Prijava

Day trading

Scheduled Zakačeno Zaključano Premješteno Strategije trgovanja i analize cijena
    557 Objave 19 Posters 89.4k Pregleda 2 Watching
    Učitavam više objava
    • Starije prema Novom
    • Novije prema Starom
    • Most Votes
    Odgovor
    • Odgovori kao temu
    Prijavi se za objavu
    Ova tema je obrisana. Samo korisnici sa privilegijom upravljanja tema je mogu vidjeti.
    • JollyRogerJ Odjavljen
      JollyRoger
      Zadnji put uređeno &1

Decki su odlicni, preporucam ih, Dan je vrhunski trader, a i legenda od covjeka.
      https://www.youtube.com/watch?v=a90K8ATHAPs

1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 1
      • JollyRogerJ Odjavljen
        JollyRoger
        Zadnji put uređeno &1

alt text
        Sto mislite o ovoj prognozi?

1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 0
        • stjepanS Odjavljen
          stjepan
          Zadnji put uređeno &1

niš ja to ne kužim. crta sim, crta tam, nadam se samo da bu išlo gore jako polagano bar još mjesec dana da mi ne dira previše majnanje 😁

JollyRogerJ 1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 0
          • JollyRogerJ Odjavljen
            JollyRoger @stjepan
            Zadnji put uređeno &1

@stjepan
            Ovaj crveni klin je formacija koja najcesce oznacava pad cijene, bearish.
            zelene crte su kako bi moglo ici otprilike, ovi doube testovi su porpilicno jasne indicije da je stvarno ta formacija, jaki pokazatelji vise puta....
            sad ako cemo skolski i samo gledajuci u ovaj wedge, onda je ovo pokazatelj da ce cijena padati.
            A i mozes iskoristiti ovaj graf i kupovati na dnu i kad dodje blizu vrha klina prodavati i tako opet dok se ne dogodi breakout, nisu mali iznosi, oko 4000 usd, pa i da samo 1 btc na taj easy mode trade stavis lakih 4000.

• stjepanS Odjavljen
              stjepan
              Zadnji put uređeno &1

Zanimljivo. Još nisam probao takvo što raditi, al doći će i to na red, ne zbog zarade, već samo da vidim kako to ide.

• JollyRogerJ Odjavljen
                JollyRoger @stjepan
                Zadnji put uređeno &1

@stjepan
                Jako je zabavno, uhvatim se u nekim trenuntcima kao da gledam finale nekog najvaznijeg svjetskog prventstva i moj prijatelj igra u timu, jako uzbudljivo, kao igra za pametne odrasle.
                A i zna bit stresno nekad, danas sam izvukao sijedu iz brade koliko sam se nazivcirao kad nisam stavio stop loss kako treba, a dump me uhvatio.

• K Odjavljen
                  Katsu
                  Zadnji put uređeno &1

Danas jos veci popusti na svemu :/
                  Aj sad nakon ovoga stvarno sve nek ide fino gore

• CryptobeginC Odjavljen
                    Cryptobegin
                    Zadnji put uređeno &1

BTC opet postao bearish pa dosta ljudi paničari i izlazi iz altova da eventualno odu u fiat. Nadam se da će 12500 support lvl izdržat i ovaj put.

• K Odjavljen
                      Katsu
                      Zadnji put uređeno &1

0_1515573185991_brrr.png

Evo neke moje crte supporta, povucene ima vec dosta vremena (vec je par puta u dipu dosao blizu, nikako ispod)...
                      Puno bi mi znacilo psiholoski kad nebi otisa ispod, odnosno kad bi sad krenija gore

CryptobeginC 1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 0
                      • CryptobeginC Odjavljen
                        Cryptobegin @Katsu
                        Zadnji put uređeno &1

@katsu

Not looking good :)

• CryptobeginC Odjavljen
                          Cryptobegin
                          Zadnji put uređeno &1

Pretpostavljam da je ovo iscrtkano ta tvoja linija. Držimo fige :)

0_1515574799728_Screenshot from 2018-01-10 09-59-16.png

• B Odjavljen
                            buslje
                            Zadnji put uređeno &1

Pogubija sam se u tim grafovima. Što znači, da prodam sve u ethereum classic :wink:

• CryptobeginC Odjavljen
                              Cryptobegin @buslje
                              Zadnji put uređeno &1

@buslje

Ja nikad ne stavljam sve u istu košaru.
                              :person_shrugging_tone2:
                              Otvori ETC temu pa nas malo upoznaj s ETC-om i zašto misliš da je dobra opcija :)

• B Odjavljen
                                buslje
                                Zadnji put uređeno &1

Haha. Prodao 25% Vechaina po 4.6 dolara, nakon dvije ure gledam sad cijena 6.2
                                Pa ja sam toliki antitalent da je to čudo :disappointed:

• JollyRogerJ Odjavljen
                                  JollyRoger
                                  Zadnji put uređeno &1

I onda dodju korejanci sa popustom. Koji dan danas, prvo jucer fakeout iz ascendig wedgea iz bear u reversal i bounce koji je stvorio savrsen bullish setup i onda odjednom bam, sell off, sto bi? Vijesti! Koreja fud. Sad hvataj dno, evo me na 12 800 unutra, stop loss odma ispod ako ovaj nivo ne bude drzao onda mogu komotno cekati na 10k btc ili jeftinije, ali mislim da je news samo buka, karta nam je nesto govorila, ovaj dump je quirk, a ako ovo izdrzi to je isto ok, jer nam ovo moze biti jedan ljepi higher low na dailyu.
                                  Znate sto, ovih zadnjih 2 tjedna je stvarno nenormalno tradeat. Toliko fake-outova i cudnih situacija nisam vidio jako dugo vremena.

• JollyRogerJ Odjavljen
                                    JollyRoger @buslje
                                    Zadnji put uređeno &1

@buslje
                                    Sto bi bilo kad bi bilo, nemas nista od toga.
                                    Ako si zaradio na tom tradeu odlicno.
                                    Inace najbolje ti je prije nego sto otvoris trade, bilo koji, smisli prvo sam sa sobom kad ces uci, koja ti je meta za izlaz u profitu i koja ti je meta za stop loss, to sve utanaci, udji u trade i miran si, sto god bude ti si to tako odredio, inace ce te emocije i trziste izvozati, pogotovo u zadnje vrijeme kako ima svega.

• CryptobeginC Odjavljen
                                      Cryptobegin @JollyRoger
                                      Zadnji put uređeno &1

@jollyroger je rekao u Day trading:

I onda dodju korejanci sa popustom. Koji dan danas, prvo jucer fakeout iz ascendig wedgea iz bear u reversal i bounce koji je stvorio savrsen bullish setup i onda odjednom bam, sell off, sto bi? Vijesti! Koreja fud. Sad hvataj dno, evo me na 12 800 unutra, stop loss odma ispod ako ovaj nivo ne bude drzao onda mogu komotno cekati na 10k btc ili jeftinije, ali mislim da je news samo buka, karta nam je nesto govorila, ovaj dump je quirk, a ako ovo izdrzi to je isto ok, jer nam ovo moze biti jedan ljepi higher low na dailyu.
                                      Znate sto, ovih zadnjih 2 tjedna je stvarno nenormalno tradeat. Toliko fake-outova i cudnih situacija nisam vidio jako dugo vremena.

ma ovo je nenormalno. pa ta vijest je bila vani prije 3 dana. čini mi se da hrpa neiskusnih gubi puno para. prodaje u panici i kupuje kasnije za veću cijenu. ja sam ovo prespavao. kao da se ništa nije dogodilo. uopće nisam čuo alarme s mobitela :)

• M Odjavljen
                                        MajorJS1
                                        Zadnji put uređeno &1

https://www.tradingview.com/chart/q5UMR1G5/

sto mislite na ovaj trokut, jel odgovara? sad bi trebao lagani rast biti? Do break outa dali gore ili dole.. ?

CryptobeginC JollyRogerJ 2 je odgovorio Zadnji odgovor Odgovor Citat 0
                                        • K Odjavljen
                                          Katsu
                                          Zadnji put uređeno &1

Spavaj ti i makni naloge

• CryptobeginC Odjavljen
                                            Cryptobegin @MajorJS1
                                            Zadnji put uređeno &1

@majorjs1 je rekao u Day trading:

https://www.tradingview.com/chart/q5UMR1G5/

sto mislite na ovaj trokut, jel odgovara? sad bi trebao lagani rast biti? Do break outa dali gore ili dole.. ?

Teoretski da, i koliko sam ja vidio, u kriptu se trokuti velikom većinom probijaju prema gore :man_shrugging_tone4:

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 27
                                            • 28
                                            • 1 / 28
                                            • First post
                                              Last post