Cijena Bitcoina
-
Napokon korekcija :) Ipak taj Roger i nije toliko beskoristan.
Što bi uzrokovalo dipove da nema njega i ekipe s Coinbasea.
Bolje da su takve gluposti nego ozbiljne stvari. -
Ja ne prodajem tamo negdje dolje do 400$ po komadu, niti kupujem jer nemam viška HRK-ova, pa me cijela stvar ne dira baš previše.
Zašto misliš da ovaj pad ima veze sa Ver-om? Gledam, i Bcash je pao više nego BTC u u dolarima sa ovim što se desava. Ako to i je na neki nacin njihovo maslo, nije im bas neka izvedba. -
I dalje smatram da je Roger smeće kakvog nema :)
Škicnuo sam temuna forum.hr...i dalje sve krcato leminzima koji ne vide dalje od tri minute trgovanja.
Naravno da je ova korekcija dobrodošla, iz više razloga.
Prvo, mnogi će shvatiti da ništa ne ide ravno gore. Drugo, otrest će se weak hands. Treće, well...leminzi ginu kad pređu rub litice :) 99% ljudi nema ni najosnovnije predodžbe o kriptotehnologiji, a kamoli išta dublje pa nije ni čudo da će mnogi popušiti.
I dalje gledam dugoročno na ovo i smatram da će BTC završiti kao AOL :)
Pitanje je tko će ostati živ nakon kaj se prašina slegne-i što se tiče "investitora" i što se tiče kriptovaluta/tehnologija.
Charlie Lee je posebna priča-prodao/donirao sve LTC...toliko o tome koliko vjeruje u LTC...mislim, nemoj me j**at... -
@stjepan Pa svi su samo čekali da počne korekcija i oni su dali dobar razlog sa svojim forama.
@silverargentum je rekao u Cijena Bitcoina:
I dalje smatram da je Roger smeće kakvog nema :)
Škicnuo sam temuna forum.hr...i dalje sve krcato leminzima koji ne vide dalje od tri minute trgovanja.
Naravno da je ova korekcija dobrodošla, iz više razloga.
Prvo, mnogi će shvatiti da ništa ne ide ravno gore. Drugo, otrest će se weak hands. Treće, well...leminzi ginu kad pređu rub litice :) 99% ljudi nema ni najosnovnije predodžbe o kriptotehnologiji, a kamoli išta dublje pa nije ni čudo da će mnogi popušiti.
I dalje gledam dugoročno na ovo i smatram da će BTC završiti kao AOL :)
Pitanje je tko će ostati živ nakon kaj se prašina slegne-i što se tiče "investitora" i što se tiče kriptovaluta/tehnologija.
Charlie Lee je posebna priča-prodao/donirao sve LTC...toliko o tome koliko vjeruje u LTC...mislim, nemoj me j**at...Charlie je lijepo prodao top.
Čak je par dana prije najavio na Twitteru da ekipa ne bude iznenađena ako dođe bear market. -
@cryptobegin U mojim očima je to, blagorečeno, huljski. :) Ako je mislio da utječe na cijenu svojim tvitovima...pa, nemoj onda tvitat i radi u tišini! I prodati SVE kaj ima? To negira cijelu filozofiju oko kriptovaluta.
Osim toga, ovo se može posmatrati i kao zagrijavanje futuresa-da ekipa malo okusi kako je zadnjih deset godina nama koji smo u Ag i Au. -
Je i meni je to malo....onak....bezveze. Nema boljeg poticaja za dobar rad nego kad ovisis o svom radu. Ovako, kad si "slobodan" i "nije te briga" jer "nisi vezan", izgubis motivaciju. Ne znam....nekako mi je to stvarno onak...ko sto je Vitalik napravio sa ETH-om (prodao kolko ono...25%?)....nije mi se svidjelo tada, ne svidja mi se ni sada, cak stovise, ako je istina da je prodao SVE, ovo mi je daleko gore.
Nego Bitcoin i pad cijene. Ima to kakve veze sa ovim klađenjem kaj je krenulo?
-
@silverargentum ma nema logike da napravi tako nešto. on i vinny se ne mogu suzdržati da komentiraju svaku glupost.
https://pbs.twimg.com/media/DRoN9fkU8AMVC9o.jpg:large
lol
-
@stjepan Kad je Vitalik prodal nije se desilo niš :)
Naravno da ima veze-središnje banke su shvatile opasnost i krenule su na neprijatelja :)
Još k tome dodaš ovu dvojicu lajavaca...koliki kreten moraš biti da urbi et orbi objaviš da ti, kao pokretač jedne od većih kriptovaluta, prodaješ sve? Kaj stvarno misle da to ne bu utjecalo? :)
Kaj su mislili da će banke mirno gledati kako im netko pokušava uzeti monopol nad kontrolom čovječanstva? :) -
CryptoYoda
@CryptoYoda1338
3h3 hours ago"one anonymous trader bought $1 million in options that will only pay off if the price of a single bitcoin surges above $50,000 next year"
-
Već peta korekcija cijene Bitcoina ove godine. Najbolje se sjećam one kad je s gotovo 5.000 usd BTC pao na malo ispod 3000 usd.......evo slike
-
ja sam bas gledao graf prije nego sam krenuo s posla ovo je business as usual kaj se tice tih skokova i padova u postotcima, iako su veeeeeeelike apsolutne brojke u igri
-
Mali update, sve veći je interes za otvaranje BTC ETFa
https://www.ccn.com/cboe-joins-race-list-first-bitcoin-etf-6-filings/
-
@kucilooro Mislim da je to skoro sigurna stvar.
Danas popodne nisam bio uz komp i nije mi se ispunio nalog na 9166€ :( Stalo na 9201€ na Bitstampu :(
-
@silverargentum
Meni isto Leeijev potez izgleda žmuklerski. Pa čekaj, do jučer nisi mislio da si u sukobu interesa, a od danas jesi. A još jučer je hvalio tu svoju govnaru??? I onda ljudi koji su ti vjerovali skuže da si im uvalio govnaru i pobjegao glavom bez obzira. Ajde da je prodao 25%, ali sve????
Pa tko normalan ostaje u nečemu gdje glavni igrač proda sve. Što mislite da bi bilo s BTCom da Satoshi sve proda??No ono što želim reći je slijedeće. Mislim da je ovo danas bilo dno, i da sad idemo up do nekih 16-16.500. Nakon toga još jedan dip ali plići i onda tamo negdje veljača ožujak napad na 25.000 usd.
-
Roger Ver, Jihan Wu, Brian Armstrong i Charile Lee se nisu odrekli ideje flippeninga............
"I get it: The UTXO disaster, easily solved by big block model and supporting bcash. Tried to make the flippening happen. 8.5k! Disabled every way to sell BCH to support crashing BCH price, pegged $BTC at .2 to further support crash. Hence BTC waterfall cascade. Sad! Fake prices."
-
Mislim da ćemo godinu završiti na 14-15.000 usd/kom
https://pbs.twimg.com/media/DQAUEAOVwAAWKvl.jpg
A jučer sam lijepo napisao ekipi s forum.hr-a da ćemo jutros osvanuti u plusu. Ali što možeš kad je tamo pregršt trolova, među čijim postovima se taj moj post izgubio.........hehehe
Ali na njihovu štetu je, ne na našu......
-
@kucilooro je rekao u Cijena Bitcoina:
A jučer sam lijepo napisao ekipi s forum.hr-a da ćemo jutros osvanuti u plusu. Ali što možeš kad je tamo pregršt trolova, među čijim postovima se taj moj post izgubio.........hehehe
Ma tamo se sve gubi :)
Jučer su najašili i na Altcoins temu.
Ako sad krene sideways to znači novi period akumulacije za velike prije pumpa.
Taj parabolic lik ima account star jedan mjesec i daje 75% savjeta o BCH. Vjeruješ mu?
Mislim da to nije ParabolicTrav? On mi se sviđa. -
Evo jednog grafa koji ima smisla. Vraćamo se u "normalu". ako ja dobro vidim, tamo negdje u veljači-ožujku očekujem 25-27.000 usd/kom BTC. imho
-
Pozdrav,
Da li netko day trade-a na GDAXU? -
@cryptobegin je rekao u Cijena Bitcoina:
@kucilooro je rekao u Cijena Bitcoina:
Ma tamo se sve gubi :)
Jučer su najašili i na Altcoins temu.
Ako sad krene sideways to znači novi period akumulacije za velike prije pumpa.
Taj parabolic lik ima account star jedan mjesec i daje 75% savjeta o BCH. Vjeruješ mu?
Mislim da to nije ParabolicTrav? On mi se sviđa.Ako hvali BCH onda sigurno nije Parablic Trav, hehe