Profili ljudi vezanih uz kripto valute
-
Što kažete o ideji da se naprave određeni profili vezani uz ljude s kojima se susrećemo u svijetu kripto valuta?
Što znaju ljudi koji su ušli u kripto svijet krajem 2017. ili 2018. o Craig Wright-u? O Ver-u ili Mike-u Hearn-u ili bilo kom drugom tko je nekad bio netko ili je još uvjek u kripto svijetu? Ništa!
I onda taj netko nešto kaže, mediji prenesu kao bitno, a ljudi se uhvate za rečeno kao muhe.
Zbog toga mi je palo na pamet, napisati javne inofrmacije (stvarno samo javno dostupne) o takvim bitnim ljudima. Tko su, što su, što su radili, što rade sada itd. pa da svatko može na jednom mjestu doći do informacija o ljudima čija riječ ima određeni utjecaj na kripto svijet.
What say you?
-
Bilo bi mi drago kada bi netko imao volje napisati tko je tko u kripto svijetu i kakav utjecaj imaju. Meni npr., od ovih par koje si spomenuo, poznat je jedino Ver.
I to zahvaljujuci Cryptobeginu i njegovim novostima. -
Nebih pisao o utjecaju, to bi čitatelj sam trebao zaključiti. Ali javno dostupni podaci, što je radio, kad je radio, u štoje bio uključen itd.
Samo nisam siguran dal želim uopće početi sa tim....to ipak treba održavati, nadopunjavati itd. -
jako dobra ideja. izvrsna. ako ti se da, ustedit ces jako puno vremena ljudima. ali ja bih to napisao ne ovdje nego tamo gdje pises o cryptu. pozdavljam ideju svakako.
-
ja bih jos nadodao, mogli bi isto tako usporedivat i komentirat influencere s twittera i ljude koje pratimo. koliko su legitimni, koliko je psihologija u igri, koliko shillaju svoje vreće itd. ne mislim na mcafeea nego bas na ono tipa male ljude koji ciji tweetevi pokrecu trziste. taj dio bi mogli ovdje
-
Pa znamo da je Ver banean u US-u, da je bio u zatvoru gdje je ucio ekonomske modele putem muske prostitucije i sa tim znanjem je postao ekspert za bcash.
Jihan Wu voli psovat mamu ljudima koje ne voli, a najveci kapitalac je Jeb McCaleb. Da ne zaboravimo i klauna McAfeea koji je optuzen za silovanje i ubojstvo i hoda stalno sa naoruzanim bodyguardima.https://medium.com/@WhalePanda/roger-ver-from-bitcoin-jesus-to-bitcoin-antichrist-69fc7a17c622
https://www.thedailybeast.com/who-pulled-off-the-biggest-bitcoin-heist-in-history
https://www.thedailybeast.com/john-mcafee-accused-of-rape-and-murder-in-explosive-new-doc -
Evo to je kao opća kultura u kriptu. Lijepo sažeto.
-
Nebi ovo bio divlji zapad bez karaktera svih vrsta, od good guysa poput Andanopulosa, preko showmena kao Tone vays i ovih bad boysa koje sam gore spomenuo.
Neka, bolje tako nego da nas uokvire -
@jollyroger Joj ne smijemo zaboraviti Vinnya :) Taj lik je isto epic.
-
ni davida sonsteba the iota mastera., ali danas kad sam poslusao sto covjek prica, svidio mi se moram priznat. rekao je par stvari koje nisam znao i vidi se da zna i da je pizdio isto ko ja, zato jer su ljudi glupi, ne zato jer je on histerik. mislim, ne samo zato :D
-
kakvo je generalno misljenje o hoskinsonu? tu ima dosta zanimljivih stvari, pogotovo ako se osvrnemo na njegov zivotopis i radno iskustvo.
-
@exxo je rekao u Profili ljudi vezanih uz kripto valute:
ni davida sonsteba the iota mastera., ali danas kad sam poslusao sto covjek prica, svidio mi se moram priznat. rekao je par stvari koje nisam znao i vidi se da zna i da je pizdio isto ko ja, zato jer su ljudi glupi, ne zato jer je on histerik. mislim, ne samo zato :D
Psuje kao kočijaš i govori kao prorok. Jako impulzivan lik.
@exxo je rekao u Profili ljudi vezanih uz kripto valute:
kakvo je generalno misljenje o hoskinsonu? tu ima dosta zanimljivih stvari, pogotovo ako se osvrnemo na njegov zivotopis i radno iskustvo.
Ma lik je genije.
Svi ti nadareni likovi su mako ekcentrični i egositični. To je ok.
-
Egoizam uopće nije problem. Niti manjak dlaka na jeziku, kad je podkrepljen znanjem. Npr. meni je jedan od najdražih likova Linus Torvalds, a taj zna biti neugodan i to ne prema "običnom čojeku" nego prema likovima na vrlo visokim pozicijama ili vrhunskim programerima koji mu mogu i te kako parirati u znanju.