YoBit • pozdrav.
  Kakva je doticna jer nemam iskustva snjom, a napravio bi je samo da je imam u rezervi, ako RISE kojim cudom naraste da ga se rjesim jer mi je preteska torba? jel to neki jad tipa bitgrail pa je bolje stay away?

  https://yobit.net/ • ja sam koristio Yobit, i nikad više, može sve ok da ti bude trade i sve to, ali ako zapadneš u problem ili ti nestanu coini, na support ih nikad nećeš dobiti niti će ti uraditi refund samim tim jer ti nikad neće odgovoriti. Izgubio sam XEM jer su zaključali wallet baš kad sam ga ja prebacivao sa Spectrocoin na Yobit. Nestali su i desetak tiketa na support sam otvorio, nikad nikakvog odgovora...ruski shit od berze jednostavno, boli ih uvo za čitav svijet ko i Putina jednostavno...sve što sam imao kod njih povukao sam i nikad više ništa preko njih neću radit da ne znam ti kakav coin imaju na listi • ajoj. dobro da si mi rekel da je rusija u igri. krizam.
  a kako se rjesit prokletkog RISE-a to ce ostat zagonetka forever. sreca da ga imam malo. • I ja sam zaglavio u njemu. I sve si mislim ostaviti ga pa ko ga jebe....nek se kiseli. Ak ode na nulu nikom niš. Sada prodati kad ga nema niti na jednoj polupoštenoj mjenjačnici nije baš najpametnije.

  Jebo ih Bittrex..... • ma znam. nisam ni mislio prodat sad, ali da imam spremnu registraciju pa ako kojim slucajem naraste odma sell podhitno, al obzirom da je to šrotex kao i bitgrail krizam je.


Prijavi se za objavu